Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Coördinator BAG (m/v)

Plaatsingsdatum 08-11-2018 Functiecategorie Secretarieel / Office Managemen...
Standplaats Westland Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Detachering / Interim
Uren 36 Salaris -

Voor de gemeente Westland in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een

Coördinator BAG (m/v)
(Basisregistratie Grootschalige Topografie)


Opdrachtomschrijving

Als coördinator BGT ben je primair verantwoordelijk en het aanspreekpunt voor het gegevensbeheer van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) in de gemeente Westland. Je bewaakt hierbij de wettelijke termijnen en ziet toe op een correcte implementatie, uitvoering en constante verbetering van de BGT-processen. Daarbij voer je kwaliteitscontroles uit, zorg je voor optimalisatie van het BGT-bestand, coördineer je de uitvoering van de BGT-werkzaamheden en zorg je voor de ENSIA BGT zelfcontrole.

Je zorgt voor een meervoudig gebruik van de BGT-gegevens en stemt af met de diverse afnemers (zowel in- als extern) over het aanleveren, afnemen en terugmelden van gegevens. In de functie als coördinator BGT werk je nauw samen met de beheerders van de basisregistraties BAG en WOZ en de beheerders van Areaalbeheer van de cluster Ruimte. Daarnaast stem je regelmatig af met de overige BGT-bronhouders (waaronder Provincie en Waterschap).


Jouw profiel

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je hebt daarbij middels opleidingen actuele kennis opgedaan van de BGT, het BGT datamodel (IMGEO) en het stelsel van basisregistraties. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring, ervaring op het gebied van GEO en de applicatie C-SAM dan wel Microstation. Verder is kennis van Beheer Openbare Ruimte een pré.


CV-eisen

  • Je hebt minimaal een gevolgde HBO opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de functie van Coördinator BGT of vergelijkbaar in de afgelopen 8 jaar.

Inhoudelijke CV-wensen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau;
  • Aantoonbare kennis van de BGT, het BGT datamodel (IMGEO) en het stelsel van basisregistraties;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van GEO en de applicatie C-SAM dan wel Microstation in de afgelopen 6 jaar;
  • Minimaal een half jaar aantoonbare werkervaring met het beheer openbare ruimte in de afgelopen 3 jaar.


Competenties

  • Je bent een enthousiaste teamspeler die stevig in zijn schoenen staat en goed kan functioneren in een hectische omgeving;
  • De BGT kun je goed op de kaart zetten binnen de gemeentelijke organisatie en je durft collega’s in de organisatie aan te spreken als afspraken niet worden nagekomen;
  • Je hebt daarnaast een klant- en kwaliteitsgerichte houding, uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt procesmatig werken.

Beschikbaarheid

Voldoe je aan alle eisen, ben je op korte termijn beschikbaar en vind je het leuk om op detacheringsbasis aan de slag te gaan, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Start: zo snel mogelijk
Looptijd: 12 maanden
Optie tot verlenging: mogelijk maar nog niet bekend

Reageren kan voor 14 november 2018

 Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Secretarieel / Office Management / Personal Assistant
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sylvia Lindström

Vestigingsplaats

Solliciteer